Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

OpenIMS - Enterprise Content Management

Het beheer van documenten, kennis en websites vertoont veel overeenkomsten. Systemen voor dit soort toepassingen groeien ook steeds meer naar elkaar toe tot Informatie Management of Enterprise Content Management Systemen. Bij al dit soort systemen moet eenvoud centraal staan. Als er hoge drempels zijn voor gebruikers om dit soort systemen te gebruiken, zullen ze niet succesvol zijn.

OpenIMS is een van de eerste Informatie Mananagement Servers (IMS) en is door OpenSesame ICT ontwikkeld. In plaats van separate oplossingen voor Content Management, Document Management, Kennis Management en E-mail Archivering biedt OpenIMS een geintegreerde oplossing voor al deze terreinen. Voordeel van deze integratie is dat het het hergebruik van documenten enorm bevorderd wordt en dat er een centrale opslag is voor alle mogelijke vormen van informatie.

OpenIMS is een "best of both worlds" mix van zowel Open Source als bijvoorbeeld Microsoft producten. Zo wordt bijvoorbeeld Apache gebruikt voor de webserver en Microsoft Office (Word, Excel) of OpenOffice voor het aanpassen van de content. OpenIMS sluit naadloos aan op onze visie dat voor elk probleem de best mogelijke oplossing moet worden gekozen.

Lees op deze site in hoofdlijnen meer over de in OpenIMS opgenomen functionaliteit of breng een bezoek aan de OpenIMS productportal waar gedetailleerde productinformatie is te vinden.


Naar boven