Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Document Management

OpenSesame ICT heeft ruime ervaring in het inrichten van document management systemen op basis van OpenIMS Document Management Server binnen grote maar ook kleinere organisaties in verschillende branches zoals zorg, (semi) overheidsinstellingen, industrie, handel en ICT.
Het OpenIMS platform biedt organisaties de mogelijkheid te starten met een ingekaderd probleemgebied en in de loop der tijd deze steeds breder in te voeren.

Aanpak 

Na het opstellen van een Plan van Aanpak kan worden gestart met het uitwerken van een zogenaamd document beheerplan waarin de inrichting van het DMS in begrijpelijk taal wordt beschreven. Uw medewerkers worden tijdens workshops hierbij betrokken. Het document beheerplan is een document waarvoor beide partijen verantwoordelijk zijn. Na het accoderen van het document beheer plan wordt gestart met de technische implementatie en configuratie van OpenIMS Document Management Server. 

De kracht van hergebruik van informatie

Tijdens de implementatie worden ook eventuele koppelingen met backoffice systemen gemaakt. Het uitgangspunt daarbij is dat informatie maar éénmaal wordt vastgelegd en door verschillende systemen kan worden gebruikt. Koppelingen kunnen inhouden het overnemen van gebruikersaccounts uit Microsoft Active Directory of Novell eDirectory of het valideren van factuurgegevens tegen Exact of Navision. Daarnaast kunnen webservices worden ingericht voor het uitwisselen van gegevens tussen de diverse systemen.

Opleidingen

Na de implementatie volgen de opleiding van eindgebruikers en functioneel/technisch beheerders. In de praktijk wordt meestal volgens het "train de trainier" principe gewerkt. Na de trainingen kan uw organisatie het systeem testen en na acceptatie in gebruik nemen. Voor organisaties die dat wensen kunnen consultants uw organisatie bij de uitrol begeleiden. 

Ondersteuning (servicedesk)

De servicedesk van OpenSesame ICT kan op basis van een Service Level Agreement (SLA) uw organisatie ondersteunen bij het dagelijks gebruik van het systeem en eventuele problemen die zich voor doen adequaat oplossen.

Lees hier meer over OpenIMS - DMS.


Naar boven

Case

Aequor en Presta'sMedewerkers kunnen nu vanuit huis aan adviezen en andere documenten werken. Voor een kwart van onze 100 medewerkers is het een groot voordeel dat ze niet langer aan hun werkplek gebonden zijn...

Lees verder >