Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek

Factuur herkenning en afhandeling

Algemeen

Met de komst van Netwerk scanners, zoals moderne copiers (MFP's) is het gemak om te scannen toegenomen. We zien de ontwikkeling met de nieuwe generatie document scanners die direct op het netwerk aangesloten worden. Hierdoor groeit de behoefte om automatisch de documentstroom te reguleren. Zo neemt ook vraag naar doorzoekbare PDF bestanden, Word documenten en meer specifiek PDF/A en beveiliging toe. Hierbij staat gebruikersvriendelijkheid hoog in het vaandel.

EasySeparate is de oplossing voor de actuele vraag om MFP scans naar documenten te structureren. EasySeparate is gebaseerd op FineReader, welke in onafhankelijke testen als beste getest is. Met EasySeparate is het mogelijk om documenten te combineren op basis van een barcode, tekst of
een combinatie van beide. Als deze kenmerken maar ergens op het document voorkomen.

De individuele gebruiker of afdeling kan verschillende profielen met persoonlijke voorkeuren hebben. Zo kunnen verschillende soorten documenten op hun eigen wijze gecombineerd en geconverteerd worden. Facturen, vrachtbrieven, contracten en andere documenten krijgen hun bij dit document behorende bestandsnaam en bestandsformaat. Niet alleen dat, door de flexibele opzet kunnen documenten via EasySeparate eenvoudig aan OpenIMS voor opslag en afhandeling (routering en fiattering) worden aangeboden. 

digitaliseringvedossier_492

Afbeelding: proces van het scannen, herkennen en verwerken op hoofdlijnen.

Factuur herkenning

Voor het automatisch herkennen van alle gegevens op papieren facturen is echter geen defacto standaard oplossing voorhanden. Oorzaak hiervan is dat iedere factuur een eigen factuurindeling voor korting, vrachtkosten etc. heeft.  Dit maakt de herkenning en eventuele validatie van de afzonderlijke onderdelen op de factuur complex. Toch heeft EasySeparate een standaard factuur module (FreeForm) die goede resultaten geeft en de belangrijkste gegevens op een factuur standaard herkend.

  • Vanuit een stabiele basis is vooral snel resultaat op standaard velden haalbaar.
  • Ook digitale facturen (zoals EDI, XML) vinden hun weg via EasySeparate!
  • Facturen of documenten die niet goed zijn herkend kunnen (half)automatisch verwerkt worden.
  • Klant specifiek wordt EasySeparate Flexiforms ingezet. Deze oplossingen zijn goed schaalbaar naar iedere specifieke bedrijfsomgeving. 

Meer informatie over EasySeparate treft u aan in onderstaande PDF documenten.

pdf

EasySeparate algemene brochure

pdf

EasySeparate factuur herkenning brochure

pdf

EasySeparate postverwerking brochure

pdf

OpenIMS postverwerking brochure

pdf Factuurverwerking met OpenIMS brochure


Naar boven

Case

Aequor en Presta'sMedewerkers kunnen nu vanuit huis aan adviezen en andere documenten werken. Voor een kwart van onze 100 medewerkers is het een groot voordeel dat ze niet langer aan hun werkplek gebonden zijn...

Lees verder >