Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Onze partners

Het hebben van goede partners is essentieel om succesvol te kunnen zijn in onze markt. Immers, het kiezen van een IT-oplossing is meer dan het kopen van goede software. Wij hebben technologie partners waarvan wij bepaalde producten gebruiken (zie onder diensten) en hebben implementatie partners die onze OpenIMS oplossing bij hun opdrachtgevers implementeren.

Technologie partners
Aangezien we je de best mogelijke dienstverlening willen bieden zijn wij partnerships aangegaan met de bedrijven die ons het juiste gereedschap leveren tegen een goede prijs.

partner_logo_2015_advanced_173

De grote uitdager van Salesforce.com is SugarCRM. Een frisse benadering, een nieuwere architectuur en technologie en een betere prijs/kwaliteit verhouding maken Sugar tot een 'best in class' product. Bart van Maarseveen haalde Sugar in 2004 naar Nederland en we zijn er trots op nu ook de vertrouwde en Advanced gecertificeerde partner te zijn.

Implementatie partners

Onze implementatie partners weten niet alleen met welk onderdeel van OpenIMS ze u van dienst kunnen zijn; ze kunnen u ook helpen bij het vinden van de juiste hardware en infrastructuur. Daarnaast kennen onze partners hun klanten goed, en adviseren zij hen.

Uitgebreide trainingsprogramma's zorgen ervoor dat onze partners altijd geinformeerd zijn over de nieuwste releases. Diepgaande functionele kennis van onze software maakt hen tot ideale partners voor de implementatie van de OpenIMS producten. Onze partners zijn een geintegreerd onderdeel van ons informatienetwerk. Ze hebben toegang tot onze kennisdatabases en delen onze informatie met de klanten.

logo sogeti
Met meer dan 3.500 medewerkers bundelt Sogeti meer dan 30 jaar ICT-kennis en -expertise in een bedrijf. Het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot haar core-business. Een van hen specialismen is het bouwen en beheren van informatiesystemen die 7*24 draaien en betrouwbaar moeten zijn. Sogeti-methodieken als TMap, TPI, DYA en Regatta zijn uitgegroeid tot internationale standaarden. Sogeti heeft diverse vestigingen in Nederland.

Sogeti Nederland BV
Lange Dreef 17
4131 NJ Vianen
www.sogeti.nl


logo ordina
Ordina is een specialistische kennisleverancier die met een samenhangend aanbod van Consulting, ICT en Outsourcing diensten. Ordina werkt in Nederland en Belgie voor grote, toonaangevende organisaties in de Finance en Public markt. Daarnaast bedienen zij ook klanten in de Industry markt. Ordina is opgericht in 1973 en telt meer dan 5.300 medewerkers. Ordina NV is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index. Het hoofdkantoor van Ordina staat in Nieuwegein.

Ordina Nederland BV
Postbus 7101
3430 JC Nieuwgein
www.ordina.nl


U kunt met bovenstaande partners contact opnemen voor informatie en/of advies rondom OpenIMS®.


Naar boven

Case

Sint Maartenskliniek Geen grote kaartenbakken met 1500 lezers meer, maar distributielijsten en prachtige overzichten op het scherm. Op gebruikersniveau en op documentniveau. Meer weten...

Lees verder >