Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek

Techniek

Door de ondersteuning van vele platformen kan OpenFSS in vrijwel elk serverpark worden ondergebracht.

Operating systemen
OpenFSS kan onder andere draaien onder Windows (NT, 2000, XP, 2003, 2008), Linux, IBM AIX, HP/UX en Sun Solaris.

Database platforms
OpenFSS is een op zichzelf staand product. Er is geen database (server) noodzakelijk.

Integratie
OpenFSS kan onder andere integreren met SOAP, WebServices, (D)COM(+), Java, JSP, WSRP, REST, J2EE, XML, XSLT, ASP, PHP en Perl. Voor de Open Source Apache en PHP omgevingen zijn enorme hoeveelheden in de praktijk bewezen componenten beschikbaar.

Cliënt platforms
OpenFSS kan zowel met vele Internet browsers zoals Microsoft Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari overweg.

Hardware specificaties
OpenFSS vereist een dedicated server die afhankelijk van de hoeveelheid te indexeren bestanden / servers uit de volgende minimale specificaties dient te bestaan:

  • Moderne Intel® Xeon® 2 cores.
  • 4 GB Memory (RAM).
  • Snelle (HDD) opslag.

Een enigszins ruimere configuratie, quad 2 GHz Xeon met 8 - 16 GB RAM configuratie, een SSD schijf van minimaal 160 GB voor metadata en zoekindexen is aan te bevelen. Verder is het mogelijk het RAM uit te breiden om met name de zoeksnelheid te verhogen. Tevens is het mogelijk OpenFSS te verdelen over meerdere servers mocht een enkele server niet genoeg capaciteit blijken te hebben.

Opmerking: Voor de PDF preview van geindexeerde documenten moet een separate Microsoft Windows server beschikbaar zijn. Dit kan een relatief lichte machine zijn. De organisatie moet tevens voor de benodigde licenties zorgen van de producten die gepreviewd moeten kunnen worden zoals Microsoft Office.


Naar boven

Case

Openbare Vlaamse Afvalstoffen MaatschappijCruciaal voor de OVAM, zoals voor veel organisaties in België, noemt Billiaert dat OpenIMS uitermate geschikt is voor hybride omgevingen en onbeperkt geschikt is voor Open Standaarden...

Lees verder >