Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Case - Dieetinzicht. Gezond leven is te leren

Tegenwoordig kun je via internet veel informatie vinden over hoe je gezond kunt leven. Gezondheidsorganisaties, stichtingen, patiënten, verenigingen, vrijwilligers, ze bieden allemaal tips en trucs voor een gezonder leven. Zo ook Dieetinzicht, een website door artsen en diëtisten over voeding bij ziekte én bij gezondheid.

De website was aanvankelijk een product van een éénmansbedrijf. Door uitbreiding van de site heeft Dieetinzicht een ICT-bedrijf gezocht dat snel en flexibel het project naar een professioneler plan kon tillen, inclusief een Service Level Agreement. Dat werd OpenSesame ICT, dat naam heeft gemaakt met Open Source oplossingen en een no-nonsense aanpak.

Uitgaging
De uitdaging lag erin binnen een kort tijdsbestek het complete project over te nemen, inclusief bugs. En dat terwijl er nauwelijks ruimte was voor overdracht. Tijd om het bestaande systeem om te bouwen naar het beproefde OpenIMS Content Management Systeem (CMS) van OpenSesame ICT ontbrak. Bovendien was het project in zo’n ver gevorderd stadium dat die oplossing financieel niet aantrekkelijk meer was. Voordeel was dat er alle ruimte was om gewenste oplossingen door te voeren. Dat bood, in combinatie met de korte overleglijnen, een ideale situatie waarover Hannie Piels van Dieetinzicht zeer te spreken is.

“Ook voor ons was het upgraden van de website een avontuur vol voortschrijdend inzicht. We laten de applicatie geregeld testen door echte gebruikers en dan komen er altijd wel weer functionele verbeteringen en aanpassingen aan het licht. Daar gingen de mensen van OpenSesame ICT zeer efficiënt mee om. Ze dachten uitstekend mee, pasten zich makkelijk aan en deden precies wat ze zeiden.”

Meer weten? gebruik de links hiernaast ->

 


Naar boven

Case

Aequor en Presta'sMedewerkers kunnen nu vanuit huis aan adviezen en andere documenten werken. Voor een kwart van onze 100 medewerkers is het een groot voordeel dat ze niet langer aan hun werkplek gebonden zijn...

Lees verder >