Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Document Capturing

Deze specialisatie is te omschrijven als het slim omzetten van papieren documenten, zoals de post die u dagelijks ontvangt, naar een digitaal formaat. Over het algemeen naar PDF of het archiefwaardige (toekomstvaste) PDF/A formaat.

Niet alleen het omzetten naar een digitaal formaat maar ook alle relevante informatie uit het papieren document herkennen en beschikbaar maken is onze specialiteit. Zo kunnen we NAW gegevens, bedragen, bankrekeningnummers, BTW nummers en andere relevante gegevens uit het papieren document halen en gestructureerd beschikbaar maken, met andere woorden: u heeft informatie op papier en wil die, of delen hiervan, digitaal maken en vervolgens gestructureerd in uw organisatie verwerken.
Enerzijds praten we dan over Documentcapturing, anderzijds over Documentmanagement. Wij zijn specialisten in beide. Wij zetten hiervoor al lange tijd met veel succes de producten EasySeparate en OpenIMS in.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden van de combinatie van beide producten:

Nog meer weten? Lees meer details op de EasySeparate en/of OpenIMS productportal en maak met ons een afspraak om de mogelijkheden voor uw organsiatie te bespreken.


Naar boven

Case

Dieetinzicht. Gezond leven is te lerenDieetinzicht, een website door artsen en diëtisten over voeding bij ziekte én bij gezondheid...

Lees verder >