[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact]

Open File Server Search (OpenFSS®) is een op Open Source technologie gebaseerde oplossing voor de actuele vraag uw bestaande file servers volledig full-tekst doorzoekbaar te maken.

OpenFSS® kan efficient worden ingezet voor het indexeren van file servers en de daarop opgeslagen documenten en e-mail archieven.Wilt u meer weten over OpenFSS® surf dan rustig verder over deze website en neem dan contact met ons op.

image: Zoeken en vinden

OpenFSS - Full tekst-zoeken

OpenFSS (Open File Server Search) is een op Open Source technologie gebaseerde zoekmachine die het mogelijk maakt Full text-zoekopdrachten op o.a. uw fileserver(s) uit te voeren. Het is mogelijk meerdere secties van uw fileserver(s) te laten indexeren door OpenFSS met daarbij de mogelijkheid autorisaties in te richten.

Waar OpenFSS zich met name in onderscheid is de snelheid van het uitvoeren van uw zoekopdracht, vrijwel onmiddellijk is een groot volume van enige miljoenen documenten doorzocht.

De OpenFSS zoekmachine kan efficient worden ingezet voor het indexeren van grote file servers en websites. De zoekmachine kan worden ontsloten via uw Intranet zodat uw medewerkers direct toegang hebben tot alle relevante bedrijfsinformatie.

Lees hiernaast bij functionaliteit, meer over de mogelijkheden van OpenFSS. OpenFSS beschikt over een set van standaard functionaliteiten om snel van start te kunnen gaan, echter de correcte installatie en configuratie van een dergelijke zoekmachine vergt enige expertise. De ruime ervaring met de implementatie van zoekmachines bij diverse grote websites en documentmanagement systemen die OpenSesame ICT heeft, kunnen u daarbij van dienst zijn. Deze diensten zijn opgenomen binnen de aanschaf van OpenFSS (zie licentie & kosten).

Heeft u vragen over OpenFSS dan kunt u via het informatie formulier contact met ons opnemen, de leaflet downloaden, of ons telefonisch benaderen.


Naar boven

Case

Openbare Vlaamse Afvalstoffen MaatschappijCruciaal voor de OVAM, zoals voor veel organisaties in België, noemt Billiaert dat OpenIMS uitermate geschikt is voor hybride omgevingen en onbeperkt geschikt is voor Open Standaarden...

Lees verder >