Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarebedrijf dat op basis van Open Source technologie bedrijfsmatige IT oplossingen biedt. Hierin is de door u gewenste functionaliteit leidend, niet de techniek.

Bedrijfsmatig specialisme
Ons specialisme is Enterprise Content Management (ECM), vakjagon voor kennismanagement, een optelsom van o.a. document- en webcontentmanagement.  Dit doen we op basis van het door ons ontwikkelde OpenIMS platform. In dat kader zijn we tevens uitstekend op de hoogte van Capture Management (het omzetten van papier naar een toekomstvaste digitale drager zoals PDF/A), combineren wij het geheel met volwassen klantbeheer (CRM) en ontsluiten we alle informatie middels uw website of intra/extranet door de inzet van webcontentmanagement. Een geintegreerde full-text zoekmachine, ook los in te zetten voor het doorzoekbaar maken van uw file server(s), maakt het geheel compleet.

Maar dat is niet het enige.
Wij geloven in "doen waar je goed in bent". IT verschuift van een aanbod naar vraaggestuurde markt, en wij zijn van mening dat dit geen tijdelijke maar een permanente ontwikkeling is. Onze insteek daarbij is resultaatsverplicht maatwerk en full service hosting van de gerealiseerde oplossing. Ook daar kunt u ons voor benaderen. Hierbij is innovatie onze kerncompetentie. Potentieel interessante technologien worden door ons altijd in de praktijk uitgetest en indien van nuttige toepassing door ons ingezet. Dat noemen wij toegevoegde waarde waarvan u de vruchten plukt.

Meer weten, lees dit bij ..... onze diensten.

Kwaliteit
Het belangrijkste ingredient van succesvolle projecten is kwaliteit. Wij geloven in medewerkers die de taal van u als opdrachtgever spreken en tegelijk ook begrijpen wat het betekent om software te ontwikkelen. Uitgebreide projectervaring is voor alle betrokkenen in een project essentieel. Ook zullen teams van op elkaar ingespeelde mensen betere resultaten opleveren dan ad-hoc teams van mensen die toevallig beschikbaar zijn zoals bij detacheerders vaak het geval is. Met name voor grotere projecten vinden wij het erg belangrijk om zo veel mogelijk te werken met concrete implementeerbare tussenresultaten. Dit verkleint de kans op het uit elkaar lopen van verwachting en resultaat.

OpenSesame ICT is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

iso9001_426


Naar boven

Case

Sint MaartenskliniekIs trots op hun Document Management oplossing

Lees verder >

Case

OpenIMS bij Bouwfonds"DMS alleen al met factuurproces terugverdiend"

Lees verder >