Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Open Source producten & oplossingen

OpenSesame ICT levert kennis en ervaring op basis van standaard oplossingen voor het structureren van alle ongestructureerde informatie in uw organisatie. Dit betekent praktische oplossingen op het gebied van onder andere Webcontent, Document, Capture, CRM en Workflow Management.
Hiermee kunt u uw prestaties en efficiency verbeteren, uw operationele kosten verlagen en kunt u gaan voldoen aan kwaliteitseisen zoals INK, HKZ, ISO en wettelijke reguleringen zoals de archiefwet en webrichtlijnen.
Dit alles door beter beheer van de totale levenscyclus van uw content, documenten en kennis.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

Onze nadruk ligt daarbij op eenvoud. Eenvoud in gebruik met een hoge kwaliteit en een uitstekende prijs prestatie verhouding. Wij gaan voor een duurzame relatie. Enthousiast en gemotiveerd werken wij naar een succesvol eindresultaat. Wij kiezen voor heldere, open communicatie en maken kosten en resultaten van te voren volledig inzichtelijk. Onze opdrachtgevers weten precies waar ze aan toe zijn.

Voor het realiseren van deze oplossingen maken we zo veel mogelijk gebruik van beschikbare Open Source software, die waar nodig ‘geconfigureerd' wordt naar uw specifieke situatie. Hierdoor kunnen oplossingen snel geimplementeerd worden en blijven de kosten beheersbaar.

Op die manier leveren wij u toegevoegde waarde.


Naar boven

Case

Bedrijfsgevoelig documentbeheer ASM veilig en efficientDoor gebruik te maken van OpenIMS® is ASM in staat haar documenten veilig en efficiënt te produceren, beheren en distribueren.

Lees verder >