Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Dedicated full service applicatie hosting

OpenSesame ICT realiseert dedicated applicatie hosting op basis van datacenters leveranciers waarbij OpenSesame ICT de volledige eindverantwoordelijkheid neemt. Wij maken gebruik van datacenters in Nederland en Amerika. Welke voor u de meeste geschikte is hangt af van uw gebruikers / bezoekers en/of uw wereldwijde vestigingen.

Beveiliging
Security patches installeren wij zodra deze beschikbaar zijn.

Statistieken
Wie bezoeken uw site? Wanneer? Waar komen ze vandaan? Wat is het rendement van uw Internet marketing? De statistieken die wij gebruiken zijn zeer uitgebreid en real-time. Er zit geen enkele vertraging tussen een bezoek aan uw site en bijgewerkte statistieken.

Schaalbaarheid en beschikbaarheid
Het OpenIMS systeem wat wij gebruiken voor content management en document management kan door middel van replicatie draaien op meerdere synchrone servers. Dit maakt het mogelijk om reserve servers stand-by te hebben en om waar nodig meer capaciteit in te zetten.

Betrouwbaarheid
Met name waar het om betrouwbaarheid gaat is Linux met Apache een superieure combinatie. Niet voor niets wordt Apache op meer dan 60% van alle webservers in de wereld ingezet, en adviseren organisaties als Gartner onomwonden het gebruik van deze technologie.


Naar boven

Case

Aequor en Presta'sMedewerkers kunnen nu vanuit huis aan adviezen en andere documenten werken. Voor een kwart van onze 100 medewerkers is het een groot voordeel dat ze niet langer aan hun werkplek gebonden zijn...

Lees verder >