Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Case - Openbare Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij

OVAM: minder werk en meer samenwerking
De Openbare Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij beheert sinds de beginjaren tachtig de afvalverwerking en het bodembeheer in Vlaanderen met een kleine 400 medewerkers.
Bruno Billiaert, van huis uit geoloog, beheert het intranet en het Document Management Systeem.

Aanbesteding
Bij de verplichte aanbesteding voor de keuze van een DMS was OpenSesame één van zes inschrijvingen. Op basis van de vereisten bleef OpenSesame ICT over vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de kostprijs en de lage kostprijs in de verdere ontwikkeling.”

Open Standaarden
Cruciaal voor de OVAM, zoals voor veel organisaties in België, noemt Billiaert dat OpenIMS van OpenSesame ICT uitermate geschikt is voor hybride omgevingen en ‘onbeperkt’ geschikt is voor Open Standaarden. “
Het systeem van OpenSesame heeft zich ook in een Linux-omgeving (onze standaard infrastructuur) bewezen en we hoeven niet te werken met macro’s op Worddocumenten. Met OpenIMS haalden we een systeem in huis dat OpenOffice-documenten kan genereren die de odf-standaard gebruiken waarin onze metadata zijn verwerkt.”
“De mogelijkheid te werken met Open Standaarden,” vult collega Danny Vrijsen aan, “was één van de minimum vereisten. Eigenlijk is OpenIMS daarin onbeperkt.

Meer weten? lees de volledige Testimonial hiernaast ->


Naar boven

Case

Hulpverlening Gelderland Midden Dat met bijzondere belangstelling gekeken zou worden naar producten op basis van Open Source technologie stond al snel vast. Niet alleen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, legt Langeveld uit...

Lees verder >