Home Actueel Evenementen BIM Open 2015

BIM Open 2015

Het BIM Open is ééndaagse conferentie gewijd aan het verkennen van de digitale mogelijkheden en strategische keuzen om de toekomst van uw organisatie en van de bouw- en vastgoedsector verder vorm te geven. Een dialoog over essentiële onderwerpen die impact en betekenis hebben op het ontwerpen, realiseren en beheren van alle bouwprojecten, vastgoedbezit, gebouwbeheer en facilitair management (FM).

Het BIMopen 2015 staat geheel in het teken van innovatie en technologie in de bouw- en vast-goedsector en facilitair management. Building Information Modeling (BIM) gaat over ICT, het bouwproces, de impact op de organisatiestructuur en klantwaarde. Het grijpt aan op de strategische doelstellingen, beheer- aspecten en organisatieprocessen van uw bedrijf. Indirect op de kennis en vaardigheden van uw mensen.

OpenSesame ICT neemt deel aan dit congres.

bim-6-a_610

 

Voor wie: Investeerders, vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders, facilitair managers, ontwikkelaars, architecten en management van ingenieursbureaus, bouwbedrijven, toeleveranciers, fabrikanten en adviseurs in de bouw.

 

Wanneer: Donderdag 8 oktober 2015.

Waar: Bunnik (exacte locatie volgt).

Aanvang: 09.30 uur (tot 16.45 uur).

Toegang: €275,-.

Vragen? Neem contact op met Wieger Kunst, heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

english.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.