Home Actueel Evenementen Bouwbeurs Bouw slim en veilig: Bouwbeurs 20172017

Bouw slim en veilig: Bouwbeurs 2017

header_1700

Komt het nog voor dat twee bouwers verschillende versies van een tekening gebruiken? Het klinkt onwaarschijnlijk, maar waar veel verschillende partijen samen werken, kan nou eenmaal veel misgaan en dat gebeurt dan ook. Veel fouten op de werkvloer kunnen worden voorkomen door beter voorbereidend werk. Een belangrijke reden voor onder meer Engie (Cofely), Plegt-Vos en BPD (Bouwfonds) om slim gebruik te maken van OpenIMS DMS.

Slim bouwen betekent informatie goed gebruiken. Waardoor de (faal)kosten afnemen, veel tijd wordt gewonnen en werknemers meer plezier en rendement hebben van hun kwaliteiten en inspanningen. Bovendien kan betere kwaliteit worden geleverd en verantwoord. Een goed Enterprise Content Management Systeem, dat daadwerkelijk wordt gebruikt, is een noodzakelijke voorwaarde voor slim en veilig bouwen.

OpenSesame ICT laat u tijdens de Bouwbeurs 2017 graag zien dat de slimste oplossing vaak een eenvoudige is. Uw mensen moeten ermee werken want gegevens invoeren en up-to-date houden is een noodzakelijke voorwaarde. Het moet de moeite waard zijn voor medewerkers, bij voorkeur door een beloning in de vorm van sneller, beter, lucratiever c.q. goedkoper en veiliger werk. Zodat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun eigenlijke taak.

Concrete oplossingen
OpenSesame ICT laat u op de Bouwbeurs 2017 graag OpenIMS Enterprise Content Management en Sugar (CRM) zien. Laat u op onze stand inspireren door de concrete oplossingen bij onze klanten die u voor gingen.

OpenIMS en Sugar vormen samen een krachtig en eenvoudig platform omdat het daadwerkelijk gebruik uiteindelijk de toegevoegde waarde van een informatiesysteem bepaalt. Zo is met OpenIMS de verrijking van formulieren en dossiers in het DMS eenvoudig door de krachtige, met Sugar geïntegreerde interface. Door de ontsluiting via een (social) intranet, ook op mobiele devices, maakt u het medewerkers zo eenvoudig mogelijk waar en wanneer dan ook het informatiesysteem up-to-date te houden.

 bpd-logo_480plegt-vos_202008_20staand_500engie_logo_rgb_4724

Waar: Jaarbeurs in Utrecht.

Wanneer: 6 tot en met 10 februari 2017.

Aanvang:

  • Maandag 6 februari  9.30 - 17.30 uur
  • Dinsdag 7 februari  9.30 - 17.30 uur
  • Woensdag 8 februari 9.30 - 17.30 uur 
  • Donderdag 9 februari  9.30 - 20.30 uur - avondopenstelling
  • Vrijdag 10 februari  9.30 - 17.30 uur

Vragen? Neem contact op met Wieger Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

english.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.