Home Actueel Evenementen Brussels Digital Workplace Conference

Brussels Digital Workplace Conference

Donderdag 22 OKTOBER 2020 (9u15-17u30)

Crowne Plaza Brussels City Center

IT Works organiseert de 3de jaarlijkse Digital Workplace Conference op 22 oktober 2020. Dit is opnieuw een joint venture tussen IT Works, ValueIntranet en de Belgische Intranet en Digital Workplace Group Community.

Als er nu 1 topic is waarover we heel wat ervaring kunnen uitwisselen, en nog veel kunnen leren, dan is het toch wel de Digitale Werkplek. Zeker over de OpenIMS Digitale Werkplek.

Deze conferentie focust dan ook op de kracht van een digitale werkplek voor HR en Interne Communicatie in bedrijven, en hoe je nieuwe, collaboratieve manieren van werk implementeert. Ik denk niet dat we u in deze coronatijden nog moeten overtuigen van "The Future of Work" en de noodzaak om meetings, knowledge sharing en social communication te virtualiseren, maar er zal meer nodig zijn om deze nieuwe manier van werken blijvend te maken, en te gebruiken voor "lifelong learning", "werkbaar werk" en "corporate knowledge management".

Deze conferentie bevat enkele bijzonder interessante sprekers en case studies:

  • Onze opening keynote speaker is de experte in digitale communicatie Sharon O'Dea. Zij praat over "The Intranet in the Changing World of Work". Dat zal inhoudelijk iets praktischer zijn dan we origineel hadden voorzien, maar dat is voor Sharon geen probleem.
  • Camille Tardiveau, Internal Communication Manager bij Thalys, brengt een zeer interessante Intranet case study: "The New Intranet of Thalys".
  • Martin White, doorwinterd expert in intranet en enterprise search oplossingen, zal een workshop geven over de mogelijke technieken om uw intranet en enterprise search performantie te valideren. Ook weer zeer actueel.
  • Joris Kok (Product Owner ING Global Intranet) en Alain Gilson (Intranet Manager, ING Belgium) zullen het hebben over de global intranet journey van ING, en hoe ze een traditioneel (sociaal) intranet omvormden tot een waardevol "Employee Experience Portal"
  • Digital Workplace Advisor bij VELUX Group, Christian Skjaeran, zal uitleggen hoe hun intelligent intranet, gebaseerd op Microsoft 365, licht geeft (zoals een Velux raam) aan de medewerkers van VELUX Group.
  • De digitale werkplek bij Umicore, gebaseerd op Microsoft Teams, zal gepresenteerd worden door Quentin Poncelet (Umicore) en Serge Desaranno (delaware).
  • Isabel De Clercq (connect|share|lead, auteur van het "Social Technologies in Business") organiseert een workshop over hoe de Digital Workplace kan gebruikt worden als Lifelong Learning Platform.
  • Geert Nijs (auteur van "De Netwerkexpeditie") zal uitleggen waarom MS Teams een prachtopportuniteit is om collaborative learning te implementeren, maar hij voegt er aan toe: "de move naar Teams is zoveel meer dan een upgrade of de rollout van een nieuwe tool, zoals helaas vele bedrijven dit zien".
  • Peter Hinssen (schrijver van het gloednieuwe boek "The Phoenix and the Unicorn") presenteert de closing keynote "The Future of Work". Hij toont hoe de bouwstenen voor de digitale werkplek zoals Intranets, content management, portals, enterprise search, cloud, mobile, social, personalisatie, automation, AI, .. kunnen gebruikt worden om onze manier van werken te veranderen, en hoe dit HR, marketing, sales, interne communicatie, ... moderniseert in gevestigde bedrijven, wat aanleiding geeft tot Corporate Innovation

Bekijk het volledig programma en Schrijf dan online in met early-bird discount

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

english.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.