Home Actueel Evenementen Dag van de digitale communicatie

Dag van de digitale communicatie

Nieuwe technologieën beïnvloeden in sneltreinvaart ons vak, onze jobs en onze organisaties. Digitale werkplekken, sociale intranetten en document management systemen helpen organisaties te transformeren om hun mensen in die voortdurende veranderingen nog beter te doen waar ze goed in zijn.

De Dag van de Digitale Communicatie op maandag 16 september ‘19 gaat over die digitale uitdagingen en kansen. Kansen om beter te communiceren, nu en in de toekomst.

Kortom en V-ICT-OR slaan met deze nieuwe editie van de Dag van de Digitale Communicatie de handen weer in elkaar. Wij van OpenIMS verwachten er boeiende lezingen, workshops en turbotalks vol praktische tips van collega’s en experts.

Spring met ons mee op de sneltrein van #DDC19 en houd halt bij verschillende topics zoals virtual en augmented reality, webteksten, animatievideo, intranet, digitale trends, veelbelovende technologieën en straffe cases. Bekijk op onze stand de zeer succesvolle en gelauwerde oplossingen die we met OpenIMS ontwikkelen en kom naar de presentatie van Saartje van Wambeeke over MIA.

Saartje3

Maandag 16 september is tegelijk hét moment om ervaringen en inspiratie uit te wisselen met webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatiecollega’s.

Voor wie?
- Webmasters
- IT-specialisten
- IT-managers
- Communicatie professionals
- Algemeen directeuren
- Beleidsmensen
- Diensthoofden

Waar en wanneer?
16 september 2019
Vlaams Parlement, IJzerenkruissstraat 99 in Brussel

Deelnemen?
Inschrijven voor de dag en jouw keuze voor workshops, lezingen en turbotalks specifieke kan via de website van Kortom

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

english.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.