Home Actueel Evenementen Return on Information 2017

Return on Information 2017: Wat is de waarde van uw informatie?

 

Informatiesystemen zijn er om informatie uit te halen, niet om er in te stoppen. Gegevens invoeren en up-to-date houden is een noodzakelijke voorwaarde die de moeite waard moet zijn voor medewerkers, bij voorkeur met een snelle beloning in de vorm van sneller, beter, lucratiever c.q. goedkoper en veiliger werk. Zodat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun eigenlijke taak.

De voortschrijdende digitalisering en technologische vernieuwingen voeden de systemen met nog meer informatie (denk ook aan big data). Daardoor wordt de vraag steeds prangender hoe gebruikers die informatie optimaal benutten en hoe de organisatie de informatie veilig en betrouwbaar beheert.

capture_1584

Strategische asset
Informatie is voor steeds meer organisaties een strategische asset en de vraag wat informatie kost en oplevert wordt alleen nog maar belangrijker. Voor uw antwoord op die vraag nodigen we u graag uit voor het Heliview-congres Return on Information op dinsdag 29 november in Stadion Feijenoord (Rotterdam).

OpenSesame ICT toont u als silver partner graag haar OpenIMS Enterprise Content Management. OpenIMS is een krachtig en eenvoudig platform omdat het daadwerkelijk gebruik uiteindelijk de toegevoegde waarde van een informatiesysteem bepaalt. Zo is met OpenIMS de verrijking van formulieren en dossiers in het DMS eenvoudig door de krachtige, met Sugar CRM geïntegreerde interface. Door de ontsluiting via een (social) intranet, ook op mobiele devices, maakt u het medewerkers zo eenvoudig mogelijk het informatiesysteem up-to-date te houden. En inzicht op maat in de informatie- en werkstromen (bijvoorbeeld facturatie en autorisatie) maakt sturen op Return on Information op elk moment mogelijk.

We ontmoeten u dinsdag 29 november graag op onze stand om kennis te maken met onze mensen, oplossingen en andere gebruikers.

Heliview-congres Return on Information

Programma: klik hier voor het programma en hier voor de sprekers

De volgende thema's zullen aan bod zullen:

 • Informatie als strategische asset binnen uw organisatie;
 • De kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid van informatie;
 • Hoe optimaliseert u uw processen en richt u deze effectief en efficiënt in?
 • Hoe verrijk en koppel je informatie uit verschillende bronnen?
 • Hoe kun je informatie gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen?
 • Hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie op de juiste tijd beschikbaar is?
 • Informatiebeveiliging en privacy;
 • Innovatie: Kunstmatige Intelligentie, IOT en Blockchain.

Voor wie: 

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van Enterprise Information Management.

Gerelateerde functies zijn:

 • Informatiemanagers
 • Data scientist, Business Intelligence managers, Senior Analisten 
 • Content managers
 • Informatie architecten
 • Proces managers
 • IT Managers en ICT managers

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.

Meld u nu kosteloos aan en laat u direct inspireren!

Wanneer: 29 november 2017

Waar: Stadion Feijenoord, Rotterdam

Aanvang: van 08.30 uur tot 17.15 uur

Bereikbaarheid: klik hier om de mogelijkheden te bekijken 

Toegang: kosteloos (na registratie)

Vragen? Neem contact op met Wieger Kunst, heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640.

 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

english.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.